Galleria

Ajankohtaista 2007

on tältä vuodelta ohi. Hirviä kaatui kaikkiaan 13 (9+4) ja metsäänkin jäi vielä jokusia. Talvehtimiskanta tullaan arvioimaan RHY:n alueella lentolaskennalla. Kuvia menneeltä ja aikasemmilta syksyiltä voi katsella täältä.

Metsästys- ja muita eräkuvia olisi mukava saada lisää sivuille, joten kaikki otokset mitä on tullut otettua, otetaan miellellään vastaan. Kuvia ja muuta materiaalia voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen joni.saunaluoma@gmail.com tai aki.palomaki@gmail.com

Hirvipassitalkoot on lauantaina 29.9.  Kokoontuminen suulilla klo 9.00.

Riistakortti on nyt nettisivuilla metsästys-osiossa. Toivottavaa olisi, että jokainen jäsen sen täyttäisi, vaikka ei olisi saalista saanutkaan saati edes metsästänyt. Kortti tulee täyttää 15. tammikuuta 2008 mennessä, ja siihen tulee koko 2007 vuoden tiedot. Korttiin laitetaan myös metsällä mukana olleiden vieraiden saaliit. Jokainen kortin täyttänyt osallistuu vuosikokouksessa pidettävään arvontaan.

VHF-puhelin
Hirvikokouksessa päätettiin ostaa tulevaa hirvenmetsätyskautta varten VHF-puhelimia parantamaan tiedon kulkua, ja yleensäkin helpottamaan käytännön jahtia. Sihteeri ottaa selvää mihin hintaan puhelimia saataisiin, mutta hinta tulenee asettumaan 150-180 euron väliin per puhelin. Jos haluaa päästä halvemmalla, voit esimerkiksi keltaisen pörssin nettisivuilta etsiä käytettyjä VHF-puhelimia. Mikäli haluat pysyä ajantasalla ensi syksynä niin puhelin kannattaa ehdottomasti hankkia. Jos haluat ostaa uuden niin ilmoita siitä Korpusen Sepolle, jotta saadaan tilattua kaikki puhelimet sitten kerralla kimpassa.

Hirvi- ja haulikkokisa Ylinevalla sunnuntaina 2.9 heti merkkiammunnan jälkeen noin 13.30 alkaen.

RHY:n Hirvimerkkiammunat

26.8
klo 12.00 Honkäjärven ms
1.9
  klo 12.00 Kasalanjoen ms
2.9   klo 12.00 Koittankosken ms
8.9
  klo 12.00 Lauttijärven ms
9.9   klo 12.00 Merikarvian Etel. ms
15.9 klo 12.00 Merikarvian It. ms
16.9 klo 12.00 Merikarvian ms
22.9 klo 12.00 Metsän-Veikot
23.9 klo 12.00 Alakarvian ms

Metsästysseura ja Sukuseura Korpunen järjestävät tanssit Krookan Helmessä lauantai-iltana 21.7. Pääsymaksu on 10 euroa. Musiikista vastaa Otso Team.

Muistakaa maksaa jäsenmaksu ja mahdollinen hirviosuusmaksu 15. kesäkuuta mennessä.

Hirvilupia Merikarvialle ensi syksyksi anottiin 126. Näillä on suunniteltu ammuttavaksi 94 isoa ja 64 vasaa. 5 aikuista ja 5 vasaa jää pankkiin. Koittankoskelle anottiin 7 ison ja 4 vasan luvat.

Majavia RHY:n alueella ammuttiin 24. Lupia oli kaikkiaan 30.

Talkoot hirvisuulilla lauantaina 19.5 klo 8.00 alkaen
Moottorisaha, kirves, lapio ym. työkalua mukaan.

Pilkkikilpailut peruttu huonon jäätilanteen vuoksi.

Hirvilaskennan tulos
Tämän talven hirvien maalaskennassa Merikarvian hirvikannaksi arvioitiin 154 hirveä, mikä on yli 20 % enemmän mitä viime- ja edellistalvena. Eniten hirviä arvioitiin olevan Kasalanjoen alueella 24 ja vähiten Honkajärvellä 8, Koittankoskella oli 12.

Laskennan päätyttyä pidettiin Lauttalaisten majalla Vähälläjärvellä tunnin mittanen seurojen välinen pilkkikisa 3 hengen joukkuein ja Koittankosken nuorisojoukkue ottikin kisassa hienosti kolmannen sijan. Saavutuksen arvoa tuskin alentaa se, että palkinnot arvottiin, sillä vain yksi ahven pääsi päivänvalon näkemään.

Vuosikokouksessa päätettyä!
Seuraan otettavat uudet jäsenet ovat kaksi ensimmäistä vuotta koejäsenenä; heillä on samat oikeudet kuin varsinaisilla jäsenillä, mutta koejäsenyyden aikana heidät voidaan erottaa, mikäli siihen syntyy aihetta. (Tarkoituksena tarkkaila miten he osallistuvat seuran toimintaa, noudattavat sääntöjä jne.)
Uusiksi koejäseniksi täten valittiin Peurala Timo, Palomäki Aleksi ja Palomäki Tuukka

Myös suulimaksu korotettiin 250 euroon, vastaamaan vanhaa markka-ajan 1500mk maksua.

Johtokuntaan, eronneen Mikko Korpusen tilalle valittiin Joni Saunaluoma

Sivua päivitetty viimeksi 10.7.2008 © Aki Palomäki & Joni Saunaluoma 2006