2012

Jahtia, siivous/puutalkoota ja saunomista suulilla lauantaina 7.12. Jahdista informoidaan vielä tarkemmin sähköpostitse (mm. kohderiista), mutta alustavasti kokoontuminen suulilla klo 9. Muuhun toimintaan osallistuvat voivat tulla myöhemmin päivällä.

Hirvijahtiin osallistuvien passipaikkatalkoot
pidetään sunnuntaina 30.9.  Kokoontuminen suulilla klo 9. Työkaluja/sahoja kannattaa ottaa mukaan. Talkoiden jälkeen pidetään Ylinevalla vielä harjoitus/kohdistusammunnat. Jos ajankohta ei sovi, niin Jonilta saa hyvää vinkkiä paikasta, joka vaatii ehostusta. Passipaikan tekemällä tai talkoisiin osallistumalla tienaa yhden vapaapäivän.

Seuran hirvi- ja haulikkoammunnat pidetään Ylinevalla sunnuntaina 16.9. klo 14 alkaen. Merkkiammunnat ovat sitä ennen klo 12-14.

Kotisivut toimivat väliaikaisesti taas vanhalla pohjalla, jotta uusi sivupohja sadaan päivitettyä.

Sivua päivitetty viimeksi 9.9.2011 © Aki Palomäki & Joni Saunaluoma 2006