2013

RHY:n hirvi-ja haulikkokisa pidetään sunnuntaina 25.8. Ylinevalla. Kivääri alkaa klo 14 ja haulikko samoihin aikoihin.

Kesäkokouksessa
11.8. klo 16 hirvisuulilla päätettiin seuraavaa:
- Uusiksi koejäseniksi valittiin Pentti ja Tapio Mäkinen
- Metsäkauris ja metso on rauhoitettu, teerikiintiö on 2 kpl
- Riistanhoitoon pyritään panostamaan, siitä myöhemmin lisää.
- Majavalupia haetaan 2 kpl.

Hirvikokouksessa päätettiin, että jahti alkaa lauantaina 5.10. vanhoilla säännöillä Erkki Lähteenmäen komennossa.
Luvat ovat nähtävillä vielä tässä linkissä: RHY:n hirvieläinluvat 2013
Passipaikkatalkoot pidetään lauantaina 21.9. Heti aamusta (klo 9) suulille, niin päästään joskus poiskin (tekemistä kyllä riittää). Jos ajattelet tulla hirvijahtiin, mutta et pääse talkoisiin, voit kysellä jahtipäälliköltä jotain omatoimista passipaikan kunnostusta. Passipaikan kunnostamalla saa hirvijahtiin yhden vapaapäivän.

Metsästäjäkurssi
pidetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Metsän-Veikkojen majalla 27. ja 28.7. Metsästäjätutkinto on siellä kurssin päätyttyä 28.7. klo 14. Ilmoittautumiset Viikilän Jarille.

Seuran merkkiammunta ja hirvi- ja haulikkokisa
on Ylinevalla lauantaina 14.9. Merkkiammunta alkaa klo 12 ja kisa sen jälkeen klo 14 eteenpäin.

Muut merkkiammuntapäivät
Ylinevan radalla ovat 25.8., 31.8., 1.9., 7.9., 8.9., 15.9., 21.9. ja 22.9. Ammunnat alkavat aina klo 12.

Kiekkoammuntaa perjantaiehtoisin
Ylinevan haulikkoradalla klo 17.30 alkaen. Ammunnat kestävät 16.8. saakka (ei 21.6. ja 9.8.)
Nyt kannattaakin ostaa muutama rasia kiekkopaukkuja ja käydä notkistamassa ruostuneita taitoja.

Talkoot
lauantaina 18.5. alkaen klo 8. Ohjelmassa koululla peijaisjärjestelyjä ja suulilla polttopuiden tekoa (kirves mukaan). Jos itseltä löytyy rekvisiittaa peijaisiin, kuten naamioverkkoja tai nahkoja, ottakaa mukaan.

Hirvenhiihdon Koittan kisa
hiihdetään sunnuntaina 24.3. Merikarvian Itäisen järjestämänä Siikaisten Keskukylässä Leväsjokelaisten majalla klo 11. Jos joltakulta sukset löytyy, niin kannattaa lähteä mukaan että saadaan koittankoskeltakin joukkue kasaan.

Lumijälkilaskennoissa 2013
(riista- ja peltokolmio) löytyi jälkiä seuraavasti

Metsäjänis  26,3 jälkeä vuorokauden aikana 10km matkalla
Orava         21,3
Pyy            5,8
Kettu          3,5
Kärppä        2,0
Näätä         1,5
Teeri          1,2
Hirvi           1,0
Valkohäntä  1,0
Kissa           0,8
Korppi          0,5
Saukko        0,5
Rusakko       0,2

Lukuun on siis laskettu kaikki jäljet/näköhavainnot jotka ovat ylittäneet laskentalinjan.

Talkoot
pidetään lauantaina 23.3. aamulla suulilla. (mm. puiden kaatoa ja peijaisten suunnittelua)

RHY:n vuosikokous
tiistaina 5. helmikuuta Merikievarissa (discon puolella) klo 18. Sitä ennen saa alhaalla kahvia. Kannattaa tulla paikalle, jos haluaa kuulla mitä riistapäälliköllä on sanottavaa.

Vuosikokouksessa päätettyä

-
Hallitukseen valittiin Voiton tilalle Keijo Tähtinen ja varalle Tuomas Lähteenmäki
    - Jäsenmaksu korotettiin 35€
    - Peijaiset pidetään 25.5.
    - Talkoot pidetään maaliskuussa 23.3.
    - Pilkkikilpailut saatetaan pitää (ilm. myöhemmin)
    - Arvontapullon voitti nuorempi Mikko
    - saalistilasto näkyy tilastot sivulla

ps. jahti ei tuottanut tulosta