2014

Yhteispeurajahti pidetään lauantaina 13.12. Kokoontuminen suulilla klo 9, mutta säävaraus (vesisateella ei lähdetä metsään). Jahtiin osallistuminen edellyttää jonkin sortin osallistumista tämän talven peuranruokintaan.

Hirvihaukkukokeet
pidetään Lauttijärvellä lauantaina 13.9. ja Koittankoski toimii yhtenä koemaastona. Jos olet tuona päivänä menossa koiran kanssa metsälle, niin ota yhteyttä Joniin ja sovi jahtialue, jottei koetta tarvitsisi keskeyttää toisen koiran takia.

Peurajahdista tiedoksi:

Päätettiin perustaa oma peuraporukka. Idean on siinä, että porukkaan pääsee, jos osallistuu peurojen talviruokintaan ja vain ruokkijoilla on oikeus peurajahtiin.
Ruokinnasta ja jahdista kiinnostuneidin kannattaa olla yhteydessä Joniin.

Passipaikkatalkoot lauantaina 4.10. klo 9 suulilla. Passilavat tulisi olla tähän mennessä tehtynä. Talkoiden jälkeen hirviammunnat Ylinevalla.

Omat ammunnat
ovat Ylinevan radalla sunnuntaina 7.9. Merkkiammunnat alkavat klo 12 ja hirviammunta noin klo 13.30. Tämän jälkeen haulikko noin klo 15.

RHY:n haulikkokisa
ammutaan maanantaina 18.8. klo 18 Ylinevalla ja hirvikisa sunnuntaina 24.8. klo 13.30.

Hirvikävely
pidetään torstaina 14.8. Ylinevan radalla klo 17 alkaen. Ammutaan 100 metriltä kiväärillä ja arvioidaan neljä matkaa. Hyvää harjoitusta kaikille hirvimiehille! Riistapolkuammunnat ovat torstaina 7.8. klo 17 alkaen Merikarvian Metsästysseuran majalla Korpimatintien varressa. Polulla ammutaan haulikolla.

RHY:n metsästäjäkurssi
pidetään tuttuun tapaan heinäkuun viiminen viikonloppu 26.-27.7. Metsän-Veikkojen majalla alkaen klo 9. Lisätiedot  Viikilän Jarilta. Metsästäjätutkinnoista ensimmäinen pidetään heti kurssin päätyttyä su 27.7. klo 12 Metsän-Veikkojen majalla. Seuraavat kaksi kertaa pidetään Koulukeskuksen auditoriossa ti 29.7 ja to 31.7. klo 17.30.

Haulikkoharjoitukset
alkavat Ylinevan radalla keskiviikkona 4.6. ja ovat aina keskiviikkoehtoisin klo 17:30-20 6.8. saakka. Kierrosmaksu 3,5€

Matka Erämessuille,
Merikarvialta menee yhteiskuljetus Erämessuille Riihimäelle lauantaina 7.6. Jos haluat lähteä mukaan, ota yhteyttä Viikilän Jariin.

Hirvikävely ja talkoot
la 3.5. alkaen klo 10. Kävelyssä ammutaan pienoiskiväärillä (ei haittaa, vaikka itsellä ei olisi). Talkoissa siivotaan suulia ja pihaa.

Pilkkikisat
on peruttu aikaisen kevään johdosta.

Perinteinen Koittankisa
pidetään lauantaina 22.3. klo 10 Siikaisten ampuradalla. Lumen puutteesta johtuen kisa pidetään kävelynä eli arvioidaan 4 matkaa ja aikaa ei lasketa. Koittankoskelta tarvittais 3 osallistujaa (2 jo tiedossa), että saataisiin joukkue.

RHY:n vuosikokous
pidetään Merikievarissa tiistaina 4.2. klo 18. Valtakirjojen ja jäsenyyden tarkistus alkaa puolta tuntia ennen kokousta (metsästyskortti mukaan).

Vuosikokouksessa 18.1. koululla päätettiin seuraavaa:

- Hallitus pysyy ennallaan
- Jäsenmaksut pidettiin ennallaan, mutta vapaajäseniltä peritään Metsästäjäliiton piirin jäsenmaksu (n. 10€), mikäli haluavat olla liitossa jäseninä (eli saada Jahti-lehden).
- Pilkkikisat pidetään maaliskuussa
- Saalis- ja riistanhoitotilasto nähtävillä tilastot-sivulla.

Sivua päivitetty viimeksi 5.12.2014 © Aki Palomäki & Joni Saunaluoma 2006